You are here

Yritys

Matto- ja sisustustuotteiden asiantuntija

MeTrade palvelee asiakkaitaan vuosien kokemuksella. Olemme erikoistuneet matto- ja sisustustuotteiden tukkukauppaan. Tuotevalikoimamme keskittyy pääosin erilaisiin mattoihin, joista yrityksellämme on vankka, vuosien kokemus. Toimimme laajasti Euroopan ja Kauko-Idän tehtaiden kanssa ja laaja toimittajakenttä mahdollistaa nopean reagoinnin asiakkaiden tarpeisiin.

Pystymme räätälöimään asiakkaan malliston ja palvelumuodon tarpeen mukaan, mahdollisuuksia on monia. Varastomme sijaitsee Riihimäellä ja olemme valmiita myös varastoimaan tuotteita asiakkaillemme.

Design from Finland -mallistoa työstämme Hyvinkääläisen Liina Blomin kanssa. Liina on taiteen maisteri sekä muotoilija, jolla on yli kahdenkymmenen vuoden kansainvälinen kokemus muotoilualalta. Arvostamme Liinan laajaa ja kaupallista näkemystä tuotteiden kuosimaailmasta, väreistä sekä materiaaleista. Liinan vankka kokemus tuotteiden ja kokoelmien luomisessa sekä brändien ja markkinoinnin suunnittelussa ja johtamisessa antaa Hestia -mallistoomme suomalaisen käden jäljen sekä osaamisen.   

MeTradella on tärkeää tehdä yhteistyötä tehtaiden kanssa, jotka ovat vastuullisia. Tehtaamme Intiassa, Egyptissä ja Kiinassa ovat Amfori BSCI sertifikoituja.

Ota rohkeasti yhteyttä, niin etsitään oikea toimintamalli juuri Sinun yrityksellesi. 

Laaja jälleenmyyjäverkosto

Jälleenmyyjiämme on kymmenissä kaupungeissa ympäri Suomen. Tuotteita löytyy johtavista tavarataloketjuista, huonekalumyymälöistä sekä mattomyymälöistä. MeTraden tarjoamaan laajaan tuotevalikoimaan kuuluvat matot sekä pöytäliinat.

Ryhdy jälleenmyyjäksi »

Ota meihin yhteyttä »